AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Ülkü Ortaokulu

Ekm

Okulumuz 5. Sınıf öğrencilerine Okul rehberlik öğretmenimiz tarafından okul kuralları ve okul tanıtımıyla ilgili bilgilendirme yapılmıştır .

Haz

Bilişim Teknolojileri Sınıfımıza Yapmış Olduğu Destekten Dolayı İnşaat Mühendisi Celal ALPASLAN'a Teşekkür Ederiz.

May

Okulumuz Teknoloji Takımı Ön Değerlendirme Elemesini Geçti.

İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi Kategorisi Ortaokul Seviyesi ÖDR Hakem Değerlendirmesinde 83 puanla Tekno-ulku7 takımımız başarlı olmuştur.  İlçemizde ilk ve tek olan bu başarı için  Danışman Öğretmenimiz Yusuf Can KILIÇ'ı ve öğrencilerimizi Tebrik ederiz.

May

Kaymakamımız Sn. Ali Cemal ALTINÖZ Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) girecek olan 8. sınıf öğrencilerine moral motivasyon ziyaretinde bulundu.

Ara

Okul sporları kapsamında Amasya 1.si olan Yıldız Kız Voleybol ,Yıldız Erkek Voleybol ayrıca Yıldız Kız Futbol da İl 3.sü olan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizin başarısında ki emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Esra ÜNAL, Mücahit ÜNAL ve Kamil YOLCU yu tebrik eder Yozgat da yapılacak bölge finallerinde başarılar dileriz.

Bursluluk Sınavını kazanan öğrencilerimiz :

1.Mehmet Düzgün

2.Belinay Kolay