AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Ülkü Ortaokulu

Eyl

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verilmiştir. Özellikle okulumuzun yeni banaya taşınmasıyla oluşan yoğun araç trafiğine karşı öğrencilerimizin daha dikkatli hareket etmeleri hususunda bilgilerinde yer aldığı eğitimler için İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

İLKYAR VAKFI ÜLKÜ ORTAOKULU

ÖĞRENCILERİYLE BULUŞTU

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tören, öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ülkü Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı programda zaferin önemi ve tarihsel arka planı hakkında bilgiler sunuldu. Programa, Kaymakamımız Sn. Ali Cemal Altınöz, protokol üyelerimizin yanı sıra Şehit yakınlarımız, Gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan törende, öğrenciler tarafından hazırlanan slayt gösterisi sunuldu. Slayt gösterisinde, Çanakkale Zaferi'nin tarihsel süreci, Türk askerinin kahramanlığı ve zaferin önemi anlatıldı. Ardından sahneye çıkan öğrenciler, tiyatro gösterisi sergiledi. Gösteride, Türk askerinin kahramanlığı ve zaferin önemi vurgulandı. Ayrıca, savaşın sonucunda kazanılan zaferin önemi ve Türk ulusuna verdiği güç mesajı da verildi.

Programın son bölümünde ise, ilçemizde gerçekleştirilen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yıl dönümü münasebetiyle, öğretmenevi konferans salonunda "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı" düzenlendi.

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı 1. dönem karne töreni

Ergenlik ve Akran Zorbalığı ile ilgili bilgilendirme...

Okul Sporları Güreş Müsabakaları

BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU

Ara

İlimizin Marka Okulu başarıya doymuyor.

Ara

Güleryüzlü ve samimi bir karşılama ve  ziyaret boyunca yanımızdan ayrılmayan,çocuklarımızın tüm sorularına sabırla cevap veren, tüm birimleri ve çalışmaları detaylı şekilde anlatan harika bir ekip vardı.Her gittiğimiz bölümde çalışanlar güleryüzleriyle hosgeldiniz diyerek selamladılar bizleri. Çocuklarımızın ufkunu genişleten,merak uyandıran bu  anlamlı gezi bu kadar kısa anlatılamaz tabi ki ama gördük ki hayaller gerçek olabiliyor.Yeter ki girişim,yenilikçilik, disiplin olsun.

Hüseyin Bey ve çalışanları tam bir ekip ,kocaman bir aile olmuşlar. Değer vermişler,değerli işler ortaya çıkmış. Tüm ekibi canı gönülden kutluyorum ve çocuklarımız, okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.