AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Ülkü Ortaokulu

2024 İOKBS BAŞVURULARI 13 ŞUBAT-1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA OLACAKTIR.

Ock

Değerli anne babalar, çocuğumuzla aramızda gerçekleşen iletişim onların kişilik gelişimiyle yakından ilgilidir.Onlara hangi davranış ve sözlerimizle örnek olduğumuzun farkında olarak iletişim kurmak çok önemlidir.Bu sebeple okulumuz rehberlik servisi tarafından ebeveyn tutumları ve bu tutumların çocuklarımız üzerindeki etkileri konusunda bilgilendirici bir broşür hazırlanmıştır.

Ock

Teknoloji Bağımlılığı, teknolojik aletleri kullanma konusunda kontrolünü kaybetmesi ve onsuz bir yaşam sürememeye başlamasıdır. Teknoloji günlük hayatımızı kolaylaştırmakla birlikte kontrolsüz ve bilinçsiz kullanıldığında kişilere fiziksel ve psikolojik zararlar verebilir. Bu sebeple bilinçli ve faydalı kullanım için okulumuzun Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize seminerler düzenlenmiştir. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından öğrenci, öğretmen ve veliler için yayınlanan bilinçli teknoloji kullanımı yazıları okul sitemize eklenmiştir.

Kas

Psikolojik Sağlamlık, zorlayıcı yaşam olayları ile başedebilme, bu olayların getirdiği olumsuz

durumlara karşı güçlü durabilme ve uyum sağlayabilme, olumsuz duygusal deneyimlere karşı

kendini iyileştirme, toparlanma gücüdür.

Kas

Ülkü Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımımız okul sporları kapsamında Merzifon Vali Hüseyin Poroy Ortaokulu'nu 3-2 yenerek sezonun ilk galibiyetini almıştır. Hem okulumuzu hem de ilçemizi temsil eden öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Bedriye Güncü'yü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

CUMHURİYET 100. YAŞINDA!  KUTLU OLSUN

Eyl

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verilmiştir. Özellikle okulumuzun yeni banaya taşınmasıyla oluşan yoğun araç trafiğine karşı öğrencilerimizin daha dikkatli hareket etmeleri hususunda bilgilerinde yer aldığı eğitimler için İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

İLKYAR VAKFI ÜLKÜ ORTAOKULU

ÖĞRENCILERİYLE BULUŞTU