AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Ülkü Ortaokulu

AİLE İÇİ İLETİŞİM

Değerli anne babalar,

Sağlıklı aile, sağlıklı çocuk dediğimizde birçok şeyi kastediyoruz aslında. Bir ailede eşler arasında doğru bir iletişim kuruyorsa, eşler birbirine karşı anlayışlı ve saygılıysa, empati kurabiliyorlarsa, kendi ilişkileri iyi olacağı, mutlu ve huzurlu bir aile ortamı sağlayabilecekleri için çocuklarına da olumlu rol model olacaklardır. Çocukları ile olan iletişimleri ve ilişkileri de istenen yönde olacaktır. Ayrıca bu etkenler çocukların ileriki yaşlarında sosyal, kendine güvenen, iletişimi kuvvetli bireyler olmasını sağlayabilir. Bu sebeple aile içi iletişim çok önemlidir. Bu konuya dikkat çekmek amacıyla okulumuz rehberlik servisi tarafından AİLE İÇİ İLETİŞİM konulu bir video hazırlanmıştır.

aileiciiletisim.mp4

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 10:07 - Görüntülenme: 182